Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Brandingenjör eller civilingenjör inom riskhantering

Kollapsa
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
Nya inlägg

  • Brandingenjör eller civilingenjör inom riskhantering

    Brandingenjör eller civilingenjör inom riskhantering

    Vill du bli en av oss och arbeta för ett tryggare och säkrare samhälle?

    Räddningstjänsten Syd är räddningstjänsten för kommunerna Burlöv, Eslöv, Kävlinge, Lund och Malmö. Vår vision är ett olycksfritt samhälle och för att nå dit tror vi på att spegla det samhälle vi verkar i, både vad gäller jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Vårt uppdrag är att med förebyggande arbete förhindra och begränsa olyckor och att på ett effektivt sätt förbereda och genomföra räddningsinsatser.

    Uppdrag och erbjudande

    Som brand- eller riskhanteringsingenjör hos Räddningstjänsten Syd arbetar du med en variation av arbetsuppgifter i en levande och dynamisk organisation. Vi har just nu behov av att förstärka våra handläggningsresurser. Ditt arbete kommer att omfatta tillståndshantering enligt lag om brandfarlig och explosiv vara (LBE) samt tillsyn enligt Lagen om skydd mot olyckor (LSO) och LBE. Du kommer även att handlägga ärenden inom plan och bygglagen (PBL) rörande byggnadstekniskt brandskydd och riskhänsyn i samhällsplaneringen.

    Vi erbjuder en omväxlande tjänst med möjligheter till samarbete med andra organisationer lokalt och regionalt samt arbets- och processledande ansvarsuppgifter. Kompetensutveckling och lärande är viktigt för oss och en del i vår värdegrund.

    Kvalifikationer

    Vi söker dig som har brandingenjörsexamen alternativt civilingenjörsexamen inom riskhantering. Det är en fördel om du har arbetat med motsvarande verksamhet, exempelvis förebyggande verksamhet, handläggning av brandfarlig och explosiv vara, byggnadstekniskt brandskydd och riskhantering. Vi ser gärna att du har genomfört ”påbyggnadsutbildning i räddningstjänst för brandingenjörer” (RUB).

    Du driver självständigt och tillsammans med andra uppdrag utifrån organisationens uppställda mål. Du har god förmåga att kommunicera och bygga nätverk inom och utanför organisationen. För att trivas i rollen som brand-/riskhanteringsingenjör hos oss ser vi att du har ett intresse för vårt nutida samhälle samt förståelse för hur detta påverkar den moderna räddningstjänstens inriktning och arbete. Du samverkar och inspirerar i ditt arbete samt bär vår vision och värdegrund i ord och handling, läs mer om vår värdegrund på www.rsyd.se.

    Tjänstens omfattning

    Tjänsterna är på 100 % varav en tillsvidareanställning samt en visstidsanställning. Placering och tillträde enligt överenskommelse.


    Kontakter

    För mer information om tjänsten vänligen kontakta någon av nedanstående:
    Rima Hassel, distriktschef, 046-540 46 71.
    Monica Bengtsson, brandingenjör, 046-540 46 62.
    Kontaktuppgifter till fackliga organisationer förmedlas via Susanna Elmros på telefon 0708-389989.

    Ansökan

    Vi genomför löpande intervjuer, skicka därför gärna in din ansökan redan nu, dock senast den 9 oktober, 2016.

    Ansökan sker via länk: http://bit.ly/risk-brandingenjor

Annonser

Kollapsa

Working...
X