Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

DU är viktig i vårt förebyggande arbete! - Instruktör sökes

Kollapsa
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
Nya inlägg

  • DU är viktig i vårt förebyggande arbete! - Instruktör sökes

    Vill du arbeta i en räddningstjänst för alla och jobba för ett olycksfriare samhälle? Satsa då på oss!

    Varför ska du börja arbeta hos oss?
    I Räddningstjänsten Syd får du arbeta i en spännande region som ständigt växer. Vi ser dessutom till att du fortlöpande får såväl intern som extern kompetensutveckling inom ditt område. Du får verka i en god arbetsmiljö med bra möjlighet att påverka balansen mellan arbetsliv och fritid. Hos oss har du tillgång till gym på alla våra arbetsplatser, möjlighet till nyttjande av friskvård på arbetstid, föräldrapenningtillägg vid föräldraledighet med mera.

    Räddningstjänsten Syd
    Vi är ett räddningstjänstförbund för kommunerna Burlöv, Eslöv, Kävlinge, Lund och Malmö. Vårt uppdrag är att förebygga olyckor och att snabbt och effektivt genomföra räddningsinsatser av olika slag.

    Vår vision är ett olycksfritt samhälle och för att nå dit tror vi på att spegla det samhälle vi verkar i både vad gäller en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald. Har du ett engagemang och erfarenhet för att hjälpa oss i vår strävan mot det olycksfria samhället? Bli vår nya kollega!

    Uppdrag

    Vi söker nu en instruktör som huvudsakligen kommer att arbeta med att hålla externa utbildningar inom områdena brandskydd och HLR samt att utveckla och kvalitetssäkra utbildningsmaterial, metodik och pedagogik. Som instruktör erbjuder vi dig ett arbete där du får möta alla typer av människor och arbeta med relationsbyggande ut mot våra medborgare. På sikt finns utvecklingsmöjligheter att även ta sig an andra uppdrag som exempelvis tillsynsarbete enligt Lagen om skydd mot olyckor (LSO).

    Du utbildar i ett område som många tycker det är kul och intressant att lära i och du kommer kontinuerligt få positiv respons från individer som känner sig stärkta av att kunna hjälpa sina medmänniskor och nära och kära om olyckan är framme. Dina utbildningar kommer du att hålla inom området som täcker hela vårt förbund.

    Kvalifikationer

    Som instruktör måste du ha ett engagemang till ditt ämne och yrke. Vårt mål är att olyckorna i vårt område ska minska och du är en viktig del i detta arbete. Du behöver vara retoriskt skicklig och duktig på att anpassa dig till olika målgrupper, kommunicera väl både i tal och i skrift samt duktig på att bygga nätverk inom och utanför organisationen. Du har även en förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt en god datorvana. Vidare ser vi också att du är serviceinriktad och har vilja samt förmåga att utveckla arbetet. Vi ser det som självklart att du tror på vårt mångfalds- och jämställdhetsarbete, vår vision samt vår värdegrund i både ord och handling. Läs mer om vår värdegrund på www.rsyd.se. B-körkort är ett krav.

    För tjänsten krävs examen från brandman heltid, SMO eller annan räddningstjänstbakgrund/branschbakgrund. Har du erfarenhet av förebyggande och/eller operativ verksamhet och har erfarenhet av att hålla utbildningar så är detta meriterande. Har du varit instruktör i Heta arbeten så ser vi också detta som en merit. Certifiering inom PHTLS är en fördel, dock inget krav.


    Tjänstens omfattning

    Tjänsten är en tillsvidareanställning med eventuell provanställning och kommer att omfatta 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

    Kontakter

    Vill du veta mer om tjänsten var vänlig kontakta:
    Louise Bengtsson, distriktschef, tel. 046- 540 47 59, e-post: hanna.sellehed@rsyd.se
    Elias Axmarker, utbildningssamordnare, tel. 0723-93 97 53, e-post: elias.axmarker@rsyd.se
    Johan Claesson, HR-konsult och förmedlare av kontaktuppgifter till fackliga organisationer, tel. 046-540 46 24, e-post: johan.claesson@rsyd.se

    Ansökan
    Berätta gärna i din ansökan om varför du vill arbeta på Räddningstjänsten Syd. Du är välkommen med din ansökan senast den 18 januari. Ansök här
    Senast ändrad av PO; 2017-01-02, 12:57.

Annonser

Kollapsa

Working...
X