Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Halmstad har en fordonsdag den 7 september

Kollapsa
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
Nya inlägg

  • Halmstad har en fordonsdag den 7 september

    Halmstad har haft flera brandbilar med mycket nytänk den senaste tiden. Nu ger man oss kollegor chansen att se vad de hittat på. Läs inbjudan nedan:

    Save the date!

    Vi håller på att föryngra vår vagnpark radikalt och har därmed lyckats implementera mycket nytt tänk och lösningar som möter både ren miljö, säkerhet, ergonomi och taktik.
    På grund av det stora intresset för våra senaste fordon arrangerar vi nu en ”öppet hus dag nya brandfordon” här hos oss i Halmstad. Då ställer vi upp alltifrån FIP fordon-Ford Ranger, Lätt släckenhet-MB Sprinter, Ny linje Bas1-Autokaross, Ny linje Bas 4-W.Ruberg AB / WISS, nygammal och modifierad bandvagn med dieseldrift och lastväxlare Volvo FMX.

    Välkommen till BAS på Kristinehedsvägen 2 Torsdagen den 7 September 2017.

    Spara datumen - så återkommer vi med inbjudan och mer detaljer efter semestrarna.

    Väl mött!

    David Nielsen, Räddningstjänsten Halmstad

  • #2
    Räddningstjänsten Halmstad bjuder in till öppet hus - Nya Brand o Räddningsfordon

    På grund av att vi nyinvesterar i stora delar av vår vagnpark under kort tid och implementerar modern teknik/metodik i våra fordon, har vi märkt ett stort intresse från kollegor runt om i Skandinavien.
    Därför håller vi ett öppet hus Torsdagen den 7:e September mellan 11.00 – 15.00 här på Räddningstjänsten i Halmstad, Kristinehedsvägen 2 – för er som är intresserade. Klockan 11 inleds dagen med en kort presentation om de olika byggena.
    Välkomna att titta på nya fordon från ARS Floby, Sala brand, W.Ruberg AB/WISS, Rask o Björk, Hemmabyggen mm. Vi kommer att ställa upp ny Släck/Räddningsbil (BAS1), ny Förstärkningsbil släck/räddning (BAS4), 2 nya FIP släckenhet liten och stor, ny bandvagn diesel kombinerad släck/bårtransport, nytt lastväxlarflak med kanon.

    Vänligen meddela om och hur många ni kommer till david.nielsen@halmstad.se i god tid. Vi bjuder på enkel fika.

    Väl mött

    / David Nielsen, Brandförman – Räddningstjänsten Halmstad
    Senast ändrad av PO; 2017-08-18, 08:21.

    Kommentera

    Annonser

    Kollapsa

    Working...
    X