Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Nu finns det en tillsynsgrupp på Utkiken

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • PO
  kommenterade 's reply
  Hej, Mattias.
  Jo det är rätt att den handlar om BBR-tolkning. Anledningen att jag bad Landskrona att lägga den i tillsynsgruppen var för att de som är intresserade av tillsyn ofta också arbetar med BBR-tolkningar. Alternativet hade varit att lägga den på Anslagstavlan under hjälp en kollega, men för att testa en lite mer riktad fråga så landade den i tillsynsgruppen.
  Angående att lägga den under BBR-tolkning så är det ju tolkningar från Boverket som landar där, så det hade inte heller varit optimalt. Men det är så på många ställen på Utkiken, saker hamnar på ett ställe, men skulle mycket väl kunna sorteras in på något annat ställe också.
  Men det är bra att du reagerar, ibland hamnar saker fel av misstag och då vill jag gärna justera det.
  Hälsningar / PO

 • Mattias
  svarade
  Hej!
  Den frågan som ligger där nu handlar ju om en bygglagstiftningsfråga. Nybyggnad och längre insatstid. Den borde ligga under BBR tolkning kan jag tycka. Det finns ju en del som inre riktigt kan hålla isär det här.

  Kommentera:


 • PO
  skapade ett ämne Nu finns det en tillsynsgrupp på Utkiken

  Nu finns det en tillsynsgrupp på Utkiken

  Nu finns det en grupp på Utkiken där det går att diskutera och ställa frågor om tillsyn och angränsande frågeställningar.

  Redan nu finns det en fråga i den så gå gärna in och hjälp till att besvara frågan. https://www.utkiken.net/social-group...6rebyggande-ae

  Genom att gå med i gruppen och följa den så kommer det mejl till dig när det dyker upp nya frågor. Om du följer en enskild fråga kan du få mejl när det dyker upp svar på den.

  Kontakta mig om du har några frågor. / PO, po@utkiken.net
Working...
X