Klicka på bilden för större storlek

Namn:	        92289171_584794545469037_8515980653936771072_n.png
Visningar:	659
Storlek:	1,6 kB
ID:     	59872

Om Werma:
Wermas idé är slangvård, vilket innebär att vi till räddningstjänster levererar brandslang färdig för användning. Oavsett om den är ny, tvättad och provtryckt, lagad eller ompressad så har vi kvalitetslösningar över hela segmentet slangvård. I begreppet slangvård lägger vi också in ekonomin, att man tar till vara på varje koppling och pressar om dem så många gånger det går.

Vårt bidrag till friska brandmän innebär den slutna logistikkedjan i hanteringen av brandslang. Att slang som kontaminerats vid insats skall hanteras så få gånger som möjligt möjliggör vi med hjälp av våra transportkar.

I Wermas produktutbud finns också ett stort utbud av torkutrustningar. Specialanpassade för larmställ, handskar, stövlar och masker till torr-, våt- och kemdräkter. Torkning sker varsamt, men effektivt, inifrån och ut med varmluft.

Werma är även representant för Crash Recovery System, ett datastöd vid trafikolyckor där samtliga fordon finns inlagda och enkelt kan överblickas. Mer än varannan bil som tillverkas idag är någon form av hybrid. Vet du hur man stänger av dem alla?

054-51 02 00
www.werma.se
info@werma.se

Nyckelord: slangvård, slangtvätt, brandslang, slangpress, hylsborttagare, transportkar, blötläggningskar, slanghylla, torkutrustning, torksystem, crash recovery system, larmställsskåp, förvaring, mobil förvaring, träningscontainer, kall rökdykning, mock-ups, friska brandmän