Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Samarbete mellan Utkiken och Föreningen Sveriges Brandbefäl, SBB

Kollapsa
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
Nya inlägg

  • Samarbete mellan Utkiken och Föreningen Sveriges Brandbefäl, SBB

    Som medlem i Föreningen Sveriges brandbefäl, SBB, blev jag både glad och stolt när frågan om att bidra i arbetet med medlemstidningen Räddningsledaren kom upp. Självklart ville jag bidra med min kunskap under förutsättning att det inte inverkade negativt på Utkikens verksamhet.

    Vi har hittat ett samarbete som vi tror kan gagna både SBB och Utkiken där kunskapsmaterialet som skrivs om i tidningen i möjligaste mån samlas på Utkiken vilket gör att kunskapen får ett liv över tiden på ett sätt som kanske inte en papperstidning har. Samtidigt bidrar Utkiken med kunskap om aktuella trender och händelser som kan bidra till intressanta artiklar i tidningen. Från tidningen finns det sen QR-koder som kan skannas med mobil eller läsplatta vilket skickar läsaren direkt till fördjupningsmaterial på Utkiken för det aktuella reportaget vilket kan locka er Utkiken-användare att använda Utkiken än mer.

    Kolla innehållsförteckningen jag lagt med som bilaga nedan för att se innehållet i ett fullspäckat kunskapsnummer med släckmetoder i fokus.

    Är ni ännu inte medlemmar i SBB så kan jag rekommendera ett medlemsskap. Läs mer om det här >>>

    / PO
    Bifogade filer Hämta alla filer i en zip-fil
    Senast ändrad av PO; 2014-02-27, 12:40.

Annonser

Kollapsa

Working...
X