Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Nordiskt utbyte för brandbefäl, Föreningen Sveriges Brandbefäl

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • Nordiskt utbyte för brandbefäl, Föreningen Sveriges Brandbefäl

  Föreneingen Sveriges Brandbefäl betalar resa och boende för ett brandbefäl som vill träffa nordiska kollegor och utbyta kunskap och erfarenheter.

  Så här skriver man:
  Vi letar fortfarande efter deltagare till nordisk studievecka i Helsingfors, De befäl som har deltagit tidigare har alla varit väldigt nöjda med veckan så ta chansen och anmäl dig nu!

  Vill du träffa och nätverka med nordiska brandbefälskollegor? Utbyta erfarenheter, göra intressanta studiebesök och lära dig nya saker? Då ska du ansöka om att få delta på nordisk studievecka i Helsingfors i oktober!
  SBB betalar din resa och boende, din arbetsgivare står för din arbetstid och du själv för att bidra till veckan och utbytet! Du måste vara medlem för att ansöka (om du inte är medlem kan du bli det på vår hemsida brandbefal.se).
  Läs mer om veckans innehåll och praktiska förutsättningar här.
  Din ansökan skickar du till info@brandbefal.se senast den 31 augusti och i din skriver du, namn, titel/roll, kortfattat vad du arbetar med och varför just du ska få åka, vem din arbetsgivare är och att du fått godkänt från denne att åka på arbetstid​.

Annonser

Kollapsa

Working...
X