Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Skånsk brandskyddsdag, 15 september, MSB Revinge

Kollapsa
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
Nya inlägg

  • Skånsk brandskyddsdag, 15 september, MSB Revinge

    Den 15 september är det dags igen för en av sveriges största räddningstjänstmässor samtidigt som det pågår en intressant dag med föreläsningar. Så här säger Per Björkman från Brandskyddsföreningen om årets Skånsk brandskyddsdag:
    Bostadsbränder och individanpassat brandskydd: återkommande teman på årets Skånsk brandskyddsdag
    ”Vi kan inte sluta utvecklas och lära inom de här områdena”, säger Per Björkman, verksamhetsledare för Brandskyddsföreningen Skåne. ”Därför vill vi lyfta fram arbetssätt som kan driva räddningstjänstens förmåga framåt.”
    Axplock av programmet omfattar föreläsningar om det senaste inom forskningen kring bostadsbränder, individanpassat brandskydd samt miljökonsekvenser av skumanvändning . Inledningstalar gör Helena Lindberg, MSB:s generaldirektör. Också på programmet är ett parallellseminarium på temat automatiska brandlarm.
    Skånsk brandskyddsdag genomförs 15 september och är ett kostnadsfritt arrangemang som riktar sig till räddningstjänster och branschföreträdare i södra Sverige. Arrangörer är Brandskyddsföreningen Skåne i samarbete med Föreningen Sveriges Brandbefäl Skåne/Blekinge och MSB Revinge.

    Arrangemanget är gratis men glöm inte föranmälan. Se bifogad fil.
    Bifogade filer Hämta alla filer i en zip-fil

Annonser

Kollapsa

Working...
X