Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

MSB/ERIA Metodförsök hantering av brand i elbil i slutna utrymmen 8-10 sept 2020

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • MSB/ERIA Metodförsök hantering av brand i elbil i slutna utrymmen 8-10 sept 2020

  Vill du och din räddningstjänst delta i metodförsök?

  Vi söker räddningstjänster som vill skicka deltagare till metodförsök inom hantering av brand i elbil i slutna utrymmen den 8-10 september 2020 på MSB:s övningsfält i Sandö. Vi söker också ett begränsat antal observatörer.
  Se mer information i bifogad inbjudan eller hör av er till försöksledare Lotta Vylund (RISE) eller projektledare Tanja Ståhle (MSB).

  Information om försöket har också gått ut till svenska räddningstjänster via Räddningstjänstrådets metod- och teknikutskott. Deltagande är gratis. Kost och logi på Sandö ingår.

  Försöken kommer att genomföras med samma extra hygienrutiner och råd om social distansering som gäller för våra platsbundna utbildningar.


  PS. Om din räddningstjänst har tagit fram en metod eller verktyg som ni tror skulle gå att pröva under försöket – hör av er direkt till försöksledare Lotta Vylund på RISE lotta.vylund@ri.se
  Bifogade filer Hämta alla filer i en zip-fil
  I samarbete med kommunal räddningstjänst kommer MSB-projektet Early Responders Innovation Arena (ERIA) genomföra försök hur räddningstjänsten kan hantera en elbil som brinner i parkeringsgarage.
Working...
X