Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Informationsmöte om innovationsplattformen för framtida utmaningar och innovationer

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • Informationsmöte om innovationsplattformen för framtida utmaningar och innovationer

  WIN Guard i samverkan med MSB bjuder in till informationsmöte om innovationsplattformen för framtida utmaningar och innovationer!

  Innovationsplattformen WIN Guard välkomnar Sveriges räddningstjänster till ett möte där de informerar om hur de tillsammans arbetar med de utmaningar räddningstjänst står inför. Målet är att stimulera snabb utveckling och innovation inom behovsområden som räddningstjänsterna har identifierat.

  De kommer tydliggöra hur WIN Guard stödjer svensk räddningstjänst i utvecklings- och innovationsarbete. Innovationsplattformens nya avtal med räddningsområdet på MSB möjliggör för nya arbetsformer där arbete främst sker i projektform kopplat till räddningstjänstens behov och utmaningar.

  Projekt Släckvatten
  Ett pågående projekt behandlar ämnet kontaminerat släckvatten. Där samverkar de med Nationellt Utvecklingscenter (NUC) och MSB:s verklighetslabb och nyttjar varandras expertområden för att lösa utmaningar kopplat till kontaminerat släckvatten. I detta projekt är flera räddningstjänster med och bidrar med sin kunskap.

  Förslagslådan för innovationer och behov
  En ny digital förslagslåda presenteras som en kanal för den som har utmaningar, idéer och förslag till förbättringar och innovationer för räddningstjänsten. WIN Guard administrerar och hanterar aktivt inkommande förslag i samråd med MSB. Kolla gärna in denna nyhet på följande länk: https://winway.se/win-guard/forslagslada/


  Datum: 14 september
  Tid: 10:30-11:30
  Plats: Digitalt via ZOOM

  Anmäl intresse via mail till Johan Persson och länk till mötet skickas ut separat inför mötet.

  Mailanmälan: johan.persson@winway.se
  Startar
  2022-09-14 10:30
  Slutar
  2022-09-14 11:30
  Location
  Digitalt via ZOOM

Annonser

Kollapsa

Working...
X