Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Nationellt utvecklingscenter – räddningstjänstens arena för utveckling (NUC)

Kollapsa
X
Kollapsa
 

  • Nationellt utvecklingscenter – räddningstjänstens arena för utveckling (NUC)

    NUC är ett samarbete mellan Myndigheten för samhällsskydd och beredskap och räddningstjänsten Storgöteborg med målsättningen att vi tillsammans ska utveckla svensk räddningstjänst med fokus på er som arbetar på skadeplats.

    Mitt uppdrag som utvecklingsledare innebär att leda utvecklingscentret och erbjuda räddningstjänstsverige en arena där vi tillsammans ska utveckla nya arbetssätt och metoder för att möta framtidens behov på skadeplats. Målet är att vi ska ha breda samarbeten mellan räddningstjänst, forskning och näringsliv i både stort och smått. Men det viktigaste av allt är att ni som arbetar på skadeplats får möjligheten att driva och medverka i utvecklingen framåt efter era behov.

    Jag har startat denna blogg för att här kunna dela med er vad som händer i NUC:en och vad vi planerar att göra framåt. Det senaste på fronten är att vi precis avslutat ett projekt om hur vi med enkla medel ska kunna hantera kontaminerat släckvatten. Vi har två projekt som ligger i startgroparna, fridykning inom kommunal räddningstjänst och livräddning via utskjutsstege. Är ni intresserade av att höra mer om vår verksamhet så är det bara att kontakta mig.

    Med vänlig hälsning
    Christian Carlsson
    Christian.carlsson@rsgbg.se
    0706-226844
      Du måste vara inloggad för att kommentera.

    Senaste i bloggar

    Kollapsa

    Working...
    X