Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Lastväxlarcontainer för körövning där brandbilen testas till vältning, EMV - 2018

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • Lastväxlarcontainer för körövning där brandbilen testas till vältning, EMV - 2018

  Ett utbildningsföretag, EMV, har tagit fram ett lastväxlarflak där man kan justera höjden på tyngdpunkten för att simulera olika fordon. Till exempel fullastade tankbilar eller höjdfordon. Lastväxlarflaket har dessutom stödhjul som förhindrar vältning precis i det ögonblick där brandbilen skulle välta.
  Detta är ett väldigt smart koncept och man har samarbete med förarutbildningsanläggningar i hela landet så att räddningstjänster inte behöver åka alltför långt för att gå på förarutbildning.

  Klicka på bilden för större storlek Namn:	    MOM_test_004_1.jpg Visningar:	1 Storlek:	297,9 kB ID:   	51161Klicka på bilden för större storlek Namn:	    MOM_test_010_1+copy+2+galleri.jpg Visningar:	1 Storlek:	397,4 kB ID:   	51162

  Förutom vältövningar har man lågfriktionsöverdrag till däck vilket gör att man kan öva halkkörning utan tillgång till en särskild halkbana. Det innebär att man kan kombinera vält-utbildning och halk-utbildning på befintliga övningsanläggningar.

  Klicka på bilden för större storlek Namn:	    MOM_test_001_1+copy+galleri.jpg Visningar:	1 Storlek:	237,6 kB ID:   	51163

  För mer information besök deras hemsida på www.rtforartraning.com

Annonser

Kollapsa

Working...
X