Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Stab på distans

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • Stab på distans

  I detta ämnet samlas kunskap och inspiration om lösningar för att arbeta med räddningstjänststaber på annan plats än räddningscentral eller skadeplats. En fråga som kan bli högaktuell om den fysiska närvaron av personal på räddningstjänsten minskar men det finns personal i hemmen i tillräckligt bra form för att medverka som stödpersonal under en räddningsinsats.

  Nyckelord: stab stöd inre stab yttre stab distansstab

 • #2
  Sococo, en lösning för att arbeta effektivt i team på distans

  Sococo är inte ett räddningstjänstprogram. Men skulle kunna fungera för att skapa en distansarbetslösning för staber. Man behöver i förväg bygga upp sina virtuella lokaler, vilket mycket väl kan vara i form av verksamhetsrum för olika stabsfunktioner. Därefter loggar man in och placerar sig virtuellt där man arbetar. Det ger en bra överblick över vem som arbetar med vad och det går enkelt att på distans veta vem man ska prata med samt att göra det via chatt, samtal skärmdelning etc. Man skulle kunna se det som en verksamhetstablå för staben med interaktivitet.

  Jag har inte provat det själv så ta inte mig på orden. Det finns möjlighet att testa fritt. Gör gärna det och återkoppla med synpunkter.

  https://www.sococo.com/  Kommentera

  Working...
  X