Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Lärare till RUB Revinge

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • Lärare till RUB Revinge

  MSB söker lärare till RUB, Påbyggnadsutbildning i räddningstjänst för brandingenjörer!
  Vill du jobba i en viktig kunskapsorganisation med uppdrag att utbilda brandingenjörer för framtida arbete inom räddningstjänst?


  Drivs du av att undervisa och se andra utvecklas? Då är du den vi söker! MSB Revinge är en del av MSB:s utbildningsverksamhet. MSB erbjuder utbildningar för att stärka och utveckla förmågan inom svensk räddningstjänst, civilt försvar och krishantering. Inom enheten för vidareutbildning utbildar våra lärare bland annat för Räddningsledare, Räddningsledning, Påbyggnadsutbildning för brandingenjörer och Tillsyn. Våra utbildningar håller mycket hög kvalité och utvecklas ständigt utifrån de behov som samhället ställer.


  Dina arbetsuppgifter
  Du kommer vara en del av ett fantastiskt lärarlaglag som vidareutbildar framtidens brandingenjörer för arbete inom svensk räddningstjänst (RUB). Utbildningen har fyra huvudsakliga block:

  • Ledning av räddningstjänst
  • Tillsyn och andra olycksförebyggande uppgifter
  • Samhällets krishantering
  • Ledarskap och ledning av utvecklingsarbete

  I uppgifterna ingår att förbereda, utveckla och genomföra utbildningar, simuleringar och övningar inom ovanstående block med högsta kvalité. Du är lärare med uppdrag att utbilda och utveckla.
  Genom omvärldsbevakning, aktuell forskning och beprövad erfarenhet utvecklar vi inom våra arbetslag våra utbildningar och genomförandet av dem att möta framtidens behov på bästa sätt. I vårt team av lärare deltar alla i ämnesdiskussioner, ämnesutveckling och samverkar med andra lärare, ämnesområden inom vår egen myndighet och med externa aktörer.

  Läs mer här: https://msb.varbi.com/se/what:job/jo...here:4/apply:1

  Vi ser fram emot din ansökan!

  Simon
  HR-konsult
  Myndigheten för Samhällsskydd och beredskap

Annonser

Kollapsa

Working...
X