Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Räddningstjänsten Syd söker en analyssamordnare

Kollapsa
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
Nya inlägg

  • Räddningstjänsten Syd söker en analyssamordnare

    Räddningstjänsten Syd är räddningstjänsten för kommunerna Burlöv, Eslöv, Kävlinge, Lund och Malmö.
    Vi arbetar för ett tryggt och säkert samhälle dygnet runt under årets alla dagar. Vårt uppdrag är att med förebyggande arbete förhindra och begränsa olyckor och att på ett effektivt sätt
    förbereda och genomföra räddningsinsatser. Vi är omkring 500 anställda.

    Är du en framåt och engagerad samhällsbyggare som vill jobba för ett olycksfriare samhälle? Satsa då på oss!
    Nu söker vi en analyssamordnare med fokus på samverkan och utveckling.


    Uppdrag
    Analyssamordnaren har en strategiskt viktig roll i vårt övergripande uppdrag att åstadkomma ett olycksfritt samhälle. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att utveckla och förbättra förbundets förutsättningar både gällande vårt förebyggande och skadeavhjälpande arbete. I din roll ingår det att genomföra förbundsövergripande uppföljningar och analyser samt utveckla vår datahantering. Du utgör en central del när det gäller det interna statistikarbetet i förbundets olika enheter. Då samverkan med våra medlemskommuner samt andra externa samarbetspartners är av avgörande betydelse för Räddningstjänsten Syd kommer du ha en viktig roll i olika samverkansprojekt.

    Kravprofil
    Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleexamen, gärna som civilingenjör, statsvetare, kulturgeograf eller annan likartad utbildning. Du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet och erfarenhet av forskning är meriterande. Det är en stor fördel om du har erfarenheter av att arbeta med databaser och GIS. Som analyssamordnare arbetar du självständigt och proaktivt och har många kontaktytor internt såväl som externt. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. För att lyckas i rollen som analyssamordnare ser vi det som viktigt att du har en stark analytisk förmåga, är pedagogiskt lagd samt har ett genuint intresse av samhällsutveckling.

    Räddningstjänsten Syd ska vara en attraktiv arbetsgivare för alla som vill hjälpa oss i vår strävan att nå det olycksfria samhället – oavsett kön, könsöverskridande identitet, religion/annan trosuppfattning, etnicitet, funktionshinder, ålder eller sexuell läggning.

    Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

    Kontakter
    Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du:
    Ulf Nilsson, produktionschef, tel 046-540 47 50.
    Per Björkman, verksamhetsstrateg, tel 046-540 46 60.
    Kontaktuppgifter till fackliga organisationer förmedlas via Inger Edström, tel 046-540 46 12.

    Ansökan
    Välkommen med din ansökan senast 19 januari, 2014. Du ansöker här.
    Senast ändrad av Rekrytering; 2013-12-16, 14:19.

Annonser

Kollapsa

Working...
X