Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Räddningstjänsten Syd söker en engagerad brandinspektör!

Kollapsa
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
Nya inlägg

  • Räddningstjänsten Syd söker en engagerad brandinspektör!

    Vill du arbeta i en räddningstjänst för alla och jobba för ett olycksfriare samhälle? Satsa då på oss!

    Varför ska du börja arbeta hos oss?
    I Räddningstjänsten Syd får du arbeta i en spännande region som ständigt växer. Vi ser dessutom till att du fortlöpande får såväl intern som extern kompetensutveckling inom ditt område. Du får verka i en god arbetsmiljö med bra möjlighet att påverka balansen mellan arbetsliv och fritid. Hos oss har du tillgång till gym på alla våra arbetsplatser, möjlighet till nyttjande av friskvård på arbetstid, föräldrapenningtillägg vid föräldraledighet med mera.

    Räddningstjänsten Syd
    Vi är ett räddningstjänstförbund för kommunerna Burlöv, Eslöv, Kävlinge, Lund och Malmö. Vårt uppdrag är att förebygga olyckor och att snabbt och effektivt genomföra räddningsinsatser av olika slag.

    Vår vision är ett olycksfritt samhälle och för att nå dit tror vi på att spegla det samhälle vi verkar i både vad gäller en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald. Har du ett engagemang och erfarenhet för att hjälpa oss i vår strävan mot det olycksfria samhället? Sök nu!

    Uppdrag
    Hos oss på Räddningstjänsten Syd får du arbeta med kvalificerade tillsynsuppdrag enligt lagen om skydd mot olyckor (LSO) samt tillstånd och tillsyn enligt lagen om brandfarliga och explosiva varor (LBE). Du kommer också att ge stöd till andra förvaltningar i form av yttranden och rådgivning. Andra arbetsuppgifter som också kan bli aktuella är exempelvis att arbeta med brandutredningar eller andra arbetsuppgifter inom ramen för Räddningstjänsten Syds uppdrag.

    Kvalifikationer
    För att trivas i rollen som brandinspektör är det viktigt att du är engagerad, har en vilja att utvecklas och ser det som naturligt att dela med dig av din kunskap. För att fungera väl i rollen behöver du vara trygg i din kommunikation, både muntligt och skriftligt, samt ha en analytisk förmåga. Vi ser det som en självklarhet att du delar Räddningstjänsten Syds vision och värdegrund i ord och handling (läs mer om vår värdegrund på www.rsyd.se). B-körkort är ett krav.

    För tjänsten krävs examen från brandman heltid, SMO alternativt annan räddningstjänstbakgrund eller motsvarande kompetens inom branschområdet. Du har byggt på dig en erfarenhet inom brandinspektörsrollen eller i en roll som brandman/styrkeledare i ett par år och vill fortsätta att utveckla dina kunskaper och erfarenheter. Du har läst Tillsyn A och gärna Tillsyn B. Har du annan erfarenhet inom förebyggande/och eller operativ verksamhet eller annan relevant utbildning inom tillsyn så är även detta meriterande. Även erfarenhet av att hålla utbildningar, genomföra olycksutredningar, tillståndshantering ses som en fördel.

    Tjänstens omfattning
    Tjänsten är en tillsvidareanställning med eventuell provanställning och kommer att omfatta 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

    Kontakter
    Vill du veta mer om tjänsten var vänlig kontakta:
    Louise Bengtsson, distriktschef, tel. 046-540 47 59, e-post: louise.bengtsson@rsyd.se
    Sebastian Thuns, brandingenjör, tel. 046-540 46 91, e-post: sebastian.thuns@rsyd.se.
    Kontaktuppgifter till fackliga organisationer förmedlas via Johan Claesson, tel. 046 -540 46 24.

    Ansökan
    Berätta gärna i din ansökan varför du vill jobba på Räddningstjänsten Syd. Välkommen med din ansökan senast den 18 januari 2017. Ansök här

Annonser

Kollapsa

Working...
X