Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Tillsyn av elcykel-verkstäder

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • Tillsyn av elcykel-verkstäder

  I detta ämne samlas kunskap om tillsyn av butiker och reparationsverkstäder för elcyklar.

  Nyckelord: elscooter elcykel litiumjonbatterier

 • #2
  Tillsyn av butiker som reparerar elcyklar och elscootrar, New York - 2024

  Brandkåren i New York, FDNY, har gjort tillsyn i en butik som reparerar elcykelbatterier och inte följer de regler som finns. Man har haft flera stora bränder på grund av denna typ av verksamhet och tar nu i med hårdhandskarna för att sätta stopp för dem som inte arbetar med det på ett seriöst sätt.

  Lithium-Ion Task Force, bestående av FDNY:s brandinspektörer, Bureau of Fire Prevention och New York City Department of Consumer and Worker Protection, räddade liv i tisdags när de inspekterade en e-cykelbutik i Queens och upptäckte allvarliga och farliga överträdelser. Företaget reparerade olagligt enheter och batterier samt tillverkade batteripaket genom att använda individuella lithiumjonbattericeller.

  FDNY fortsätter att samarbeta med lokala, delstatliga och federala lagstiftare för att driva på för lagstiftning som skulle förbjuda dåligt tillverkade lithiumjonbatterier från att komma in i USA. Under tiden bör du inte köpa mikromobilitetsenheter och batterier utan att först kontrollera om de är certifierade av ett ackrediterat testlaboratorium som U-L 1.  Kommentera

  Annonser

  Kollapsa

  Working...
  X