Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Medlyssningsappar

Kollapsa
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
Nya inlägg

  • Medlyssningsappar

    I detta ämne samlas appar som kan underlätta vid medlyssning av samtal.

    Nyckelord: alarmering medlyssning inre befäl stabsbefäl larmcentral ledningscentral

  • #2
    Automate stänger av mikrofonen automatiskt

    Eskilstuna tipsar om en app som stänger av mikrofonen automatiskt på den telefonen som det sker medlyssning från. Detta hindrar oönskat oväsen att störa SOS-operatören som arbetar med intervju och utalarmering.

    Så här skriver Roger Ehrstedt om appen:

    Här kommer ett tips till våra kollegor som sannolikt har samma problem som vi haft med att vi ibland missar att stänga av mikrofonen till vår medlyssningstelefon. Missen medför att SOS-operatören får onödigt mycket skrammel i headsetet vilket stör dom i deras arbete. Det jag gjorde var att ladda ner appen
    https://play.google.com/store/apps/d...automate&hl=sv
    samt skapade ett automatiserat "flöde" som istället för att du manuellt ska stänga av mikrofonen automatiskt gör det åt dig. Fungerar så vitt jag vet bara på android. Bifogar om du vill testa.

    Det jag märkt är att om du använder headset så fungerar det inte att på knappen på headsetet återaktivera mikrofonen (om operatören vill ha något tips) utan du får använda knappen på telefonen. "Mute" symbolen ändras heller inte automatiskt på telefonen men för övrigt så fungerar det kalas.
    Ett möjligen onödigt påpekande: Installera ingenting i era telefoner utan att ha godkännande från rätt chef och en ordentlig testning innan ni använder det skarpt.
    Bifogade filer Hämta alla filer i en zip-fil

    Kommentera

    Annonser

    Kollapsa

    Working...
    X