Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Filmer: Brand i elfordon

Kollapsa
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
Nya inlägg

  • #16
    Hybridbilsbrand, 5 strålrör i två timmar, Denkendorf - 2021

    Räddningstjänsten följer tillverkarnas rekommendationer och kyler utsidan av batteriet med mycket vatten under lång tid. Det blev 5 strålrör i två timmar.



    DANKENDORF (BAYERN): Am Mittwochabend, 2. Juni 2021,gegen 21.20 Uhr, ging ein abgestellter Pkw BMW in der Hindenburgstraße in Denkendorf in Flammen auf. Die Feuerwehr Denkendorf sowie die Werksfeuerwehr von einem Betrieb aus Untertürkheim löschten den brennenden Pkw ab. Da das Feuer immer wieder

    Kommentera


    • #17
      Brand i hemmagjord kickbike, UK - 2021

      En hemmabyggd elektrisk kickbike med litiumjonbatterier börjar brinna. En intressant sak är att man tydligt ser den långsamma, ganska odramatiska inledningen av branden när brandspridningen sker från cell till cell i batteripacket.
      En reflektion är att hemmabyggen med elmotorer är väldigt enkla att göra, men desto svårare att göra på ett säkert sätt. I bilar, truckar, energilager och annat som säljs av seriösa företag så är Battery Management System, BMS, en viktig del för att förhindra bränder. Hemmabyggen, och även dagens elcyklar för den delen, har inte alls samma fokus på brandsäkerhet varför denna typ av bränder uppstår.

      Kommentera


      • #18
        Elscooter som brinner, Indien - 2021

        En elektrisk scooter började brinna i Indien. Intressant med denna filmen är att den tydligt visar övergången mellan termisk rusning med enbart rökutveckling och när det sen blir tillräckligt varmt så att rökgaserna antänds.

        Kommentera

        Annonser

        Kollapsa

        Working...
        X