Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Cobra Instruktörskurser hösten 2022

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • Cobra Instruktörskurser hösten 2022

  Är ni nya med Cobra eller behöver ni uppdatera era kunskaper i organisationen för att få bättre nytta av Cobra? Då ska ni anmäla er till en Cobra instruktörskurs.

  Instruktörskursen är ett effektivt sätt att utbilda personalen på, då deltagaren efter godkänd kurs blir instruktör och därefter kan utbilda operatörer internt i att använda Cobra-systemet säkert och effektivt. Cobra-instruktören ska även säkerställa att Cobra-metoderna integreras med befintliga släckmetoder som finns i organisationen.

  Instruktörskursen består av 3 dagar (24 h), där den första dagen som är teori, genomförs som en e-learning hemifrån. Därefter följer 2 praktiska dagar på SÄRF's brandövningsplats Guttasjön utanför Borås. Efter godkänd kurs blir deltagaren Cobra-instruktör och får ett treårigt certifikat samt kursmaterial för att utbilda Cobra-operatörer. Certifikatet kan förnyas genom en "uppfräschning" som genomförs antingen som e-learning eller på en utbildningsanläggning. Instruktörskursen leds av mycket erfarna instruktörer och täcker både teori och praktiska övningar. Kursen baseras på mer än 20 års praktisk och pedagogisk erfarenhet.
  • Vecka 36: 6–7 september, skandinavisk kurs, e-learning + 2 dagar på Guttasjön FULLBOKAD
  • Vecka 42: 4–5 oktober, skandinavisk kurs, e-learning + 2 dagar på Guttasjön
  Läs mer om kursinnehållet här
  Maila dina frågor eller gör en bokning till: info@coldcutsystems.com
  För frågor om kursen kontakta instruktören Daniel Scott: 0720-85 89 11

Annonser

Kollapsa

Working...
X