Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Sonesson Inredningar

Kollapsa
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
Nya inlägg

  • Sonesson Inredningar

    Klicka på bilden för större storlek

Namn:	        Logo_1.png
Visningar:	441
Storlek:	3,4 kB
ID:     	77966

    Sonesson Inredningar är ett ledande varumärke inom förvaringsskåp och har funnits sedan 1909. I mer än 100 år har skolor, idrottsanläggningar och andra offentliga miljöer utrustats med Sonessons skåp och våra andra produkter. Hela produktsortimentet tillverkas i högkvalitativa material och med tidlös hållbar design. Ett sortiment som kan anpassas efter behov och för varje miljö där de ska leva vidare. Sonesson inredningar präglas av innovativ design kombinerat med den senaste tekniken.


    Klädförvaring
    På teatern, restaurangen, kontoret, brandstationen - ja, överallt där det finns behov av öppen klädförvaring passar Sonesson Inredningars kapprumsserier ENTRÉ. Smarta modulsystem som gör det möjligt för placering mot vägg eller fristående på golv. Möjlighet att anpassa såväl metalldelar som laminat i olika färger och utföranden, gör att den lätt kan designas efter den miljö de skall användas i.



    Behöver du vägledning i ditt nästa projekt eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa till, kontakta oss på telefonnummer 031-703 55 40 eller på info@sonesson.se.
    www.sonesson.se

    Facebook - YouTube - LinkedIn


    Nyckelord: skåp, förvaring, förvaringsskåp, inredning, kapprum, klädförvaring, Sonesson​

Annonser

Kollapsa

Working...
X