Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Normer och provningsmetoder för tomma byggnader

Kollapsa
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
Nya inlägg

  • Normer och provningsmetoder för tomma byggnader

    I detta ämne samlas normer och provningsmetoder för tomma byggnader

  • #2
    Skydd i tomma byggnader (Protection og empty buildings)

    Sammanfattning: Byggnader behöver lämpligt skydd under alla stadier av deras livstid, från byggande till eventuell rivning. Även om tomma byggnader alltid är i fara gällande olika former av brottslighet, ökar riskerna om byggnaden är lämnad tom under tid. Byggnader lämnas tomma av fler anledningar, till exempel under och efter renovering, väntandes på uthyrning, försäljning eller rivning. Försiktighetsåtgärder som vidtas då en byggnad lämnas tom och efterföljande efterföljande uppföljning kommer minimera risken för skador och förstörelse.

    CFPA-E Guidelines No 02:2010
    Bifogade filer Hämta alla filer i en zip-fil

    Kommentera


    • #3
      Säkerhetssystem för tomma byggnader (Security systems for empty buildings)

      Sammanfattning:
      Detta dokument ger vägledning om ämnet elektroniska säkerhetssystem för tomma byggnader för att hjälpa dem som överväger att installera sådana system. Det kompletterar CFPA-publikationen om Skydd av tomma byggnader, 02: 2010 / S, som ger omfattande information om de problem som ofta är förknippade med tomma byggnader, tillsammans med vägledning om möjliga skyddsåtgärder. För att ställa in scenen för vad som följer, följer i detta dokument kort några av de principer som skisseras längre i skydd av tomma byggnader. Bilagan till detta dokument beskriver idealiska specifikationer för tillfälliga säkerhetssystem. För att förtydliga och för att undvika onödig upprepning/ kvalificering inom ramen för detta dokument anses följande termer betyda:
      • ägare - de som ansvarar för den tomma byggnaden kan detta innefatta de som äger byggnaden, hyresgästerna, hyresgästerna eller förvaltningsmyndigheterna och deras personal
      • byggnad (er) - mark och eventuell struktur/egendom byggd på den, plus något innehåll inom
      • Tom byggnad (er) - byggnader som i alla avseenden inte används som en arbetsplats, butik eller som boende.
      CFPA-E-Guidelines 03 : 2010/S
      Bifogade filer Hämta alla filer i en zip-fil

      Kommentera

      Annonser

      Kollapsa

      Working...
      X