Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Dolt farligt gods vid brand, Fluorvätesyra

Kollapsa
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
Nya inlägg

  • Dolt farligt gods vid brand, Fluorvätesyra

    En artikel i tidningen Arbetarskydd behandlar möjligheten att djurrättsaktivister använder livsfarlig fluorvätesyra i samband med sina aktioner. Det innebär att räddningstjänstpersonal kan råka ut för oväntade risker i samband med bränder anlagda av djurrättsaktivister.

    Det kan ju vara intressant att kontrollera med Polisen om man har några kända djurrättsaktivister i sin kommun samt eventuellt skaffa in motgift för sin personal

    Intressanta länkar
    På Djurens befrielsefronts hemsida kan du titta i deras aktionsdagbok och bedöma om det finns en aktiv djurrättsorganisation i din kommun.

    Medicalcare, ett företag som säljer produkter för första hjälpen vid kontakt med bland annat fluorvätesyra (Hexafluorine). Där finns en del intressanta dokument om just fluorvätesyra och dess verkningar. Titta under Dokumentation.

    Apoteken kan ta hem Kalciumglukonatgel om man frågar efter det. Kalciumglukonat liksom Hexafluorine är motgift att användas vid första hjälpen.
    Bifogade filer Hämta alla filer i en zip-fil
    Senast ändrad av PO; 2006-05-24, 06:40.

  • #2
    Informationen i tidningen arbetarskydd visade sig vara aktuell. Se på följande länk till Sydsvenska dagbladet om ett tillslag hos djurrättsaktivister.
    http://sydsvenskan.se/malmo/article161208.ece
    Tillslaget gjordes två dagar efter mitt utskick enligt ovan.

    Kommentera

    Annonser

    Kollapsa

    Working...
    X