Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Inventering av ledningssystem

Kollapsa
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
Nya inlägg

  • Inventering av ledningssystem

    Åt Luleå räddningstjänst inventerar Utkiken vilka typer av program och vilken teknik man använder i olika ledningscentraler. Inventeringen kommer att följas av att Luleå besöker vissa av dessa centraler och tittar lite närmre. En rapport från detta kommer att anslås på Utkiken.

    Förutom en rundringning till ett antal kårer har Utkiken skickat ut en inventeringsblankett till samtliga räddningstjänster i landet. När svaren börjar komma in på denna kommer en sammanställning att ske och den hålls tillgänglig för alla som svarat på inventeringen samt Utkikens abonnenter.

    Se även Utkikens leverantörsförteckning>>>

    Nyckelord: alarmering larm ledning ledningspersonal stab stabspersonal stabsteknik ledningsteknik teknik programvara program dataprogram datorprogram stabshjälpmedel ledningshjälpmedel larmsystem datastöd
    Senast ändrad av PO; 2009-09-02, 12:59.

  • #2
    Programvaror för lägesuppföljning, resurshantering och kartstöd

    Bifogad fil innehåller version 1.0 av inventeringen av ledningsprogramvaror inom området lägesuppföljning, resurshantering och kartstöd.
    Anledningen att det finns ett produktblad från Metria samt en beskrivning av ett system från LPA är att samtliga leverantörer erbjudits möjlighet att bifoga produktblad. Detta är alltså ingen smygreklam. För de andra leverantörerna finns det länkar till deras websidor i inventeringsdokumentet.
    Bifogade filer Hämta alla filer i en zip-fil

    Kommentera


    • #3
      Inventering av övriga programvaror, stab och ledning.

      I bifogad fil finns resultatet av en inventering i Sverige vilka programvaror som används i svensk räddningstjänst samt en internetsökning på motsvarande programtyper. Dokumentet innehåller program för information om farliga ämne, spridningsberäkningar vid utsläpp av farliga ämne, resursförteckningar och en del andra programtyper.

      Nyckelord: Farligt ämne farligt gods hazmat kemikalier utsläpp spill konverterare resurser resursförteckning världstid tidgivning
      Bifogade filer Hämta alla filer i en zip-fil

      Kommentera

      Annonser

      Kollapsa

      Working...
      X