Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Brandsläckning av pellets- och flishögar

Kollapsa
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
Nya inlägg

  • Brandsläckning av pellets- och flishögar

    I detta ämne samlas exempel på metodik för brandsläckning av pellets- och flislager

    Nyckelord: träpellets träflis värmeverk biobränsle pelletslager

  • #2
    CAFS släckförsök på brinnande träflislager, Danmark - 2020

    Beredskab Öst fick möjlighet att testa med CAFS i samband med en brand i ett lager med träflis, 22 meter högt och 70 m x 70 m i kvadrat, häromdagen. Man släckte ytbränder med våt-CAFS, man skyddade högar som inte antänts än med torr-CAFS och använde CAFS-spik för att komma in i högarna och släcka de bränder som gått på djupet. Syftet var att lära sig mer om man skulle få liknande bränder i framtiden.

    Från Beredskab Östs facebooksida:
    NYTTIG LÆRING
    Beredskab Øst assisterede lørdag aften Roskilde Brandvæsen ved en meget omfattende brand på et anlæg, som opbevarer flis og haveaffald.
    Branden brød ud natten til lørdag og mandskab og materiel fra Roskilde Brandvæsen, Beredskab 4K ,Beredskabsstyrelsen Sjælland og Beredskabsstyrelsen Hedehusene har siden håndteret branden.

    I et forsøg på at afdække effekten af anvendelsen af CAFS afsendte Beredskab Øst en enhed fra st. Gladsaxe, som arbejdede på stedet i nogle timer.
    Formålet var at afdække og dokumentere, dels anvendelse af særlige CAF spyd til brand under overfladen, dels brug af våd CAF på den brændende overflade og endelige beskyttelse af ikke antændte områder med tør CAF.
    Stærkt samarbejde mellem beredskabsenheder, som har til formål at opnå erfaring med håndtering af særlige brande, beskrivelse af god praksis og dele viden på tværs i beredskaberne.
    Kun på den måde kan håndteringen af lignende kommende hændelser få gavn af de indsatstaktiske analyser, der er gjort ved tidligere hændelser.
    Iøvrigt har Roskilde Brandvæsen nye brandkøretøjer på vej, så de fik også en forsmag på de muligheder og vigtige fravalg, som kan opnås ved fremtidige indsatser.
    Bifogade filer Hämta alla filer i en zip-fil
    Senast ändrad av PO; 2020-09-21, 11:39.

    Kommentera

    Annonser

    Kollapsa

    Working...
    X