Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Räddningstjänsten Syd söker en automatlarmshandläggare

Kollapsa
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
Nya inlägg

  • Räddningstjänsten Syd söker en automatlarmshandläggare

    Räddningstjänsten Syd är räddningstjänsten för kommunerna Burlöv, Eslöv, Kävlinge, Lund och Malmö.
    Vi arbetar för ett tryggt och säkert samhälle dygnet runt under årets alladagar. Vårt uppdrag är att med förebyggande arbete förhindra och begränsa olyckor och att på ett effektivt
    sätt förbereda och genomföra räddningsinsatser. Vi är omkring 500 anställda.

    Uppdrag
    I förbundet hanterar vi ett stort antal utryckningar på grund av automatiska brandlarm, varav många utlöser av andra anledningar än brand. Vi behöver arbeta mer med att få ner antalet onödiga utryckningar och därför behöver vi förstärka organisationen kring vår automatlarmshantering. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter i anknytning till våra automatlarm, så som teknisk service-uppdrag, uppföljningav onödiga larm samt kontroller. Du kommer även att förbereda och genomföra utbildning av anläggningsskötare samt eventuellt utbildning inom grundläggande brandskydd och utrymningsövningar. Kundkontakt är en viktig del av din tjänst. Du ingår i det förbundsövergripande automatlarmsteamet och som instruktör på extern utbildning.

    Kravprofil
    För att söka tjänsten somautomatlarmshandläggare vill vi att du har: - arbetslivserfarenhet inom områdetautomatiska brandlarm - god datorvana. Det är önskvärt att du har arbetat med automatlarmsanläggningar och/eller anläggningsskötsel samt att du har kunskap och erfarenhet inom brandskydd och SBA. Som person är det av stor viktatt du är flexibel och stresstålig och du behöver ha förmåga att skapa och underhålla kontakter och relationer. Du har lätt att prata inför grupp och utbilda på ett pedagogiskt sätt. Du arbetar väl i grupp likväl som på egen hand och du har ett självgående arbetssätt med mycket god förmåga att leverera. Tjänsten är tillsvidare på heltid dagtid, med placering i Malmö. Tillträde enligt överenskommelse.

    Räddningstjänsten Syd ska vara en attraktiv arbetsgivare för alla som vill hjälpa oss i vår strävan att nå detolycksfria samhället – oavsett kön, könsöverskridande identitet, religion/annan trosuppfattning, etnicitet, funktionshinder, ålder eller sexuell läggning.

    Kontakter
    Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du:
    Maya Stål Söndergaard, 046-540 4661
    Tommy Larsson, 046- 540 47 30
    Kontaktuppgifter till fackligaorganisationer förmedlas via Inger Edström på tfn 046-540 46 12.

    Ansökan
    Välkommen med din ansökan senast den 6 januari, 2014. Du ansöker här.

    Senast ändrad av Rekrytering; 2013-12-16, 14:21.

Annonser

Kollapsa

Working...
X